Z Madonny je šestinásobná máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Z Madonny je šestinásobná máma!

Madonna s Lourdes Leon (20). Má ji ze vztahu s kubánským hercem Carlosem Leonem (50).
Madonna s Lourdes Leon (20). Má ji ze vztahu s kubánským hercem Carlosem Leonem (50). (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Ještě na konci ledna označovala zprávy o tom, že hodlá adoptovat dvě děvčátka z Afriky, za totální nesmysl. Teď si ale Madonna (58) domů do Los Angeles odvezla z Malawi dvojčátka Stellu a Esther (obě 4), čímž se z ní stala už šestinásobná máma!

Že podniká kroky k tomu, aby si adoptovala holčičky, jejichž matka zemřela týden po porodu a ony skončily v sirotčinci, se »popové královně« dařilo tutlat prý přes dva roky.

Nesmí změnit jména
Po úspěšném vyřízení všech úředních a soudních oficialit, v nichž se mj. zavázala, že dívkám nezmění jména, nezatají jim jejich původ a pravidelně s nimi bude jezdit do jejich vlasti, jí už v adopci nic nebránilo. „Mohu oficiálně potvrdit, že jsem dokončila proces osvojení dvojčátek z Malawi a jsem nadšena, že se stala součástí naší rodiny,“ napsala Madonna na Instagram k fotce, na níž se se Stellou a Esther vede za ruce. Počet jejích dětí tak vystoupal na šest. K dceři Lourdes (20) a synovi Roccovi (16) si totiž před časem pořídila chlapce Davida Bandu (11) a dívku Mercy James (10), které adoptovala rovněž z Malawi.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.