Madonna prosazuje nový trend: Pořádný "drn" v podpaží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Madonna prosazuje nový trend: Pořádný "drn" v podpaží!

Madonna ukázala neoholoné podpaží.
Madonna ukázala neoholoné podpaží. (Profimedia.cz)

Zpěvačka Madonna (55) už v minulosti nastavila bezpočet módních trendů, podle kterých se začal řídit celý svět. Teď přichází s dalším, tentokrát finančně nenáročným směrem – přestat se holit.

Na své nejnovější fotografii Madonna pózuje tak, aby bylo co nejlépe vidět, že si neoholila podpaží. Možná popovou královnu zaujal trend posledních měsíců, kdy se začaly na sociálních sítích formovat armády dívek, které odmítají estetický diktát a přestaly se holit. Svá chlupatá těla hrdě vystavují a říkají, že není nic horšího, než se kvůli současné módě stát otrokem žiletek.

Tento trend už před časem využila ve své kampani jedna americká firma, která figurínám do výloh se spodním prádlem přiděla pořádné „bobry“. Ženy, které si teď odmítají ničit nejen své pubické ochlupení, ale i chloupky na nohách a v podpaží, si stojí tvrdě za svým: „Mít chloupky po celém těle je přirozené, narodila jsem se tak. Akorát v současné době se nás všichni snaží přesvědčit, že to není normální, hygienické a máme to skrývat,“ říká jedna z neoholených dívek. V Madonně teď tyto dívky našly silného spojence.



Autor:  ph

Přečtěte si
ferdinand6
22. 3. 2014 • 19:45

Podpaží si holím , moc vzrůšo to teda není, je to spíš o hygieně. Představte si, že se na chlupech ukládá sůl z potu, nemluvě o slinách a nudlích z polívky a jiných nudlích na plnovousu, fuj.

ferdinand6
22. 3. 2014 • 19:41

Přijde mi to neapetitlich. Vyrazím někam v šatičkách s ramínky, zvednu ruce a bleee.

ivoadler
22. 3. 2014 • 18:01

Hele, Nedko, a fousy nemají svůj biologický význam, když už horuješ pro neholení!

ivoadler
22. 3. 2014 • 17:59

Chlupatou, chlupatou, tu já mám nejradši, chlupatou, chlupatou, tu já mám rád. Ale oholenou radši.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.