Tajná zbraň Gunčíkové v dnešním finále Eurovize: Soupeřkám ukázala záda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajná zbraň Gunčíkové v dnešním finále Eurovize: Soupeřkám ukázala záda!

Díky dlouhým šatům jsou vidět jen dvě menší tetování na zápěstích.
Díky dlouhým šatům jsou vidět jen dvě menší tetování na zápěstích. (Foto Aha! – Jan Tůma, EPA)

Tělo jako nebezpečná zbraň! Tím se může pyšnit historicky první česká finalistka Eurovize Gabriela Gunčíková (22). Pod andělsky bílou róbou skrývá bojovný vzkaz!

„Bez boje není pokroku!“ Tak zní v překladu anglické heslo, které má zpěvačka vytetované na zádech. Při svém vystoupení ve švédském Stockholmu ho ale neodhaluje. „Nechtěla jsem být prvoplánově vyzývavá nebo provokativní. Nechci, aby se psalo o tom, že mám krátkou sukni, hubené nohy, hluboký výstřih...,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka. „Bílý model jsme s návrhářem vytvořili společně, chtěla jsem ukázat silnou a sebevědomou ženu,“ dodala Gábina.


Snad sebevědomí neztratí ani dnes večer, kdy se utká s 25 zpěváky z celé Evropy ve finále Eurovision Song Contest. Přímý přenos můžete sledovat od 21 hodin na ČT1. Vítěze určí diváci spolu s odbornými porotami jednotlivých zemí s tím, že nikdo nesmí hlasovat pro interpreta z vlastní země.



Přečtěte si
carisima
14. 5. 2016 • 14:43

Šaty se mně nelíbí, ale jsou tam i horší. Zpívání je dobré, ale jsou tam i lepší. Ukrajinka je operní pěvkyně, a měla asi nejvíce působivý projev, zřejmě by si vítězství zasloužila. Některé pouťovky v křeči by v takové soutěži být ani neměly. Napříkald ta Polka, a kupodivu prošla.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.