Hvězda Svateb v Benátkách Zahradnická prý ráda kydá hnůj! Ale co ty boty, Lenko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Svateb v Benátkách Zahradnická prý ráda kydá hnůj! Ale co ty boty, Lenko?

Lenka si pro práci na farmě nezvolila zrovna nejlepší obuv.
Lenka si pro práci na farmě nezvolila zrovna nejlepší obuv. (FTV Prima)

Minula se povoláním! Lenka Zahradnická (30) alias sestřička Lenka ze Svateb v Benátkách se umí ohánět nejen v zubní ordinaci, ale také s vidlemi v chlívě.

Jakmile skončí natáčení v Benátkách nad Jizerou, obuje gumáky a táhne ji to na nedalekou farmu, kde se točí kolem 140 zvířat. „Jezdím sem někdy i dvakrát týdně a dělám práci, kterou mi holky uloží. Od kydání hnoje, sbírání kravských lejn až po krmení zvířat,“ svěřila deníku Aha! herečka, která si při focení tentokrát gumáky zjevně zapomněla a řádila s kolečkem ve značkových balerínkách...

„Nebojím se žádné práce a věřím, že jednou zvládnu i dojení,“ přiznala Lenka s lopatou v ruce. Práce se zvířaty se jí dokonce tak líbí, že uvažovala o vlastní farmě. „Když ale vidím ty starosti kolem, raději sem budu jezdit jen pomáhat,“ dodala Zahradnická s tím, že v červnu pořádá v Benátkách benefici Úplná noc, jejíž výtěžek půjde právě na zvířata z farmy.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.