Vdovy mohou mít sex s milovaným nebožtíkem: Převratný vynález pro jejich vagíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdovy mohou mít sex s milovaným nebožtíkem: Převratný vynález pro jejich vagíny!

Skleněné dildo obsahuje zlaté pouzdro na popel vašeho milého.
Skleněné dildo obsahuje zlaté pouzdro na popel vašeho milého. (Foto: ara)

Láska až za hrob? Nový vynález holandského designera Marka Sturkenbooma vám umožní zažít intimní chvilky plné rozkoše i po smrti vaší lásky! Zní to neuvěřitelně?

Designer vynalezl vzpomínkový box, jehož součástí je i dildo, které je možné naplnit popelem zesnulého. Krabička se jmenuje 21 Gramů, je vyrobena ze dřeva a mimo dilda obsahuje ještě rozprašovač vůně. Krabičku také můžete připojit k vašemu Iphonu a vzpomínání na milovanou osobu si ještě zpříjemníte vaší oblíbenou hudební skladbou. Samozřejmostí jsou i přihrádky, kam můžete uložit například snubní prsten.

„21 Gramů je vzpomínkový box, který umožňuje vdově vrátit zpět intimní vzpomínky na ztracené milované,“ vysvětlil Sturkenboom s tím, že ztráta intimity s milovanou osobou je jedním z aspektů bolesti a žalu. Dildo je vyrobené z foukaného skla a obsahuje malou zlatou urnu s mosazným těsněním, která je připevněna ke spodní části dilda.

Jméno tohoto výrobku je odvozeno od názoru, že lidská duše váží 21 gramů a zlatá urna dokáže pojmout přesně 21 gramů popela vaší milované osoby. S tímto vynálezem už nikdy nebudete mít problém připomenout si i ty nejitimnější chvilky vašeho partnerského soužití. Navíc nemusíte mít strach, že vaše tajemství objeví třeba vnoučata, krabička je uzamykatelná a klíček můžete nosit třeba na srdci...



Autor:  mel

Přečtěte si
mandat
5. 5. 2015 • 21:34

Mam takovy dojem, ze vdovy chteji mit sex s mladym a divokym chlapem.

bella.
4. 5. 2015 • 11:39

mek Co takhle ho půjčovat v Gay Club ? na mrtvole Havla se taky vydělává všelijak

mekanik
29. 4. 2015 • 11:31

ten popel v mr.dátku je asi pro otrlé.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.