Zpověď Yvetty Simonové (86): Žárlivost mi zničila manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpověď Yvetty Simonové (86): Žárlivost mi zničila manželství!

Yvetta Simonová
Yvetta Simonová (Foto archiv TV Barrandov, ara)

Za svůj život vystřídala Yvetta Simonová (86) několik manželů i milenců. Její vztahy však vždy zkrachovaly. Zpěvačka až dnes ví proč! Většina jejích osudových mužů se narodila ve znamení Vah. Byli prý nejen váhaví, ale také žárliví. Nevydýchali jejího parťáka Milana Chladila (†53).

„Když jsme s Pavlem Vrbou psali moji knihu, zjistili jsme, že se mí muži většinou narodili v říjnu! Byli Váhy, úplně něco hrozného, proto to sice vycházelo, ale bylo to vždycky na vahách. Kdybychto tenkrát věděla, nešla bych do toho,“ směje se dnes Simonová, která se narodila ve znamení Štíra a přiznává, že každý muž ji také chtěl nějakým způsobem vést.


„Muži mě pořád dirigovali. František Spurný – manažer, Jaromír Vomáčka – skladatel, Karel Vlach – dirigent. Bylo to všechno z jednoho soudku. A nejtvrdší manažer ve střední Evropě byl Milan Chladil. To se dělalo ve dne v noci. Proto ta manželství opravdu nevydržela, to nešlo,“ vzpomíná Simonová na kolegu ve znamení Vodnáře.
„Všichni si mysleli, že jsme pár, ale on měl hezkou rodinu a vždycky jsem to byla já, kdo se rozváděla, protože jsem chtěla mít klid. Často se stávalo, že po mně lidé chtěli podpis a říkali mi paní Chladilová. No, to byl konec,“ propukne ve smích zpěvačka už dnes večer v pořadu Vtip za stovku na TV Barrandov.

Jací jsou muži – Váhy
Bude mít perfektní řešení pro všechny vaše problémy, ale nemá cenu od něj očekávat, že odpovědí na vaše dívčí sny. Některé nich změní a druhé zpochybní. zvyk všechno racionalizovat, včetně lásky, vás bude dohánět k šílenství, anebo vás donutí kapitulovat. Rozhodnout se k něčemu ho stojí stejné úsilí jako zkrotit divokého bizona.

Milan neuměl texty
Přestože zpěvák Chladil byl pouze její letitý kolega, muži na něj strašně žárlili. „Milan dělal to, že při zpívání na mě zaujatě hleděl. To nebyl ale zamilovaný pohled, jak si všichni mysleli, on mi odezíral ze rtů, protože neuměl texty,“ vysvětluje zpěvačka.



Přečtěte si
beladona
20. 11. 2014 • 10:04

zlobit hodnotit si může každý co chce , jak chce, koho chce nezávisle na tom, kolik akademických titulů sám příp. má nebo nemá.

beladona
20. 11. 2014 • 09:56

honza54 neboj, váhy jsou príma. A co teprve ženy ve váhách.To jsou ženský zrozený ve Venuši.Těm málokdo odolá -čarodějky lásky a flirtu Śtíři jsou vypočítaví kariéristé , i když ... výjimky jsou

mixalca
20. 11. 2014 • 08:26

matylda-rut moc pěkně jsi to napsala . Také přeji paní Yvettě Simonové pevné zdraví .

mixalca
20. 11. 2014 • 08:23

Paní Yvetta Simonová je vynikající zpěvačka a úžasná žena , překvapila mě humorem .

beladona
19. 11. 2014 • 22:36

Ona se 4x vdá a 4 x rozvede. Ale vždycky vinou těch chudáků chlapů. A můžou za to váhy. Co takhle štír - kariérista, co jde přes mrtvoly za svým cílem ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.