Zpěvačka Yvetta Simonová vypadá na svůj věk stále skvěle, ale přeci jenom si k mladšímu vzhledu dopomohla zákrokem plastického chirurga. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Docela bych chtěla v reálu vidět Tebe,Ty totiž kritizuješ každého.Ještě jsem nenašla u žádné osobnosti Tvůj alespoň malý obdiv.Jistě musíš být až "nadpozemsky krásná". Proto všude tolik kritiky. Ale když už píšeš komentář, tak prosím, ŽENY MĚLY s trvrdým Y, to vážně bije do očí.K té své božské "kráse" přidej kousíček inteligence. Hezký den všem
Vrať se do školy a neobtěžuj ! Neumíš ani pořádně psát. Mimochodem, stará opravdu nejsem. Jak můžeš něco psát, když mě vůbec neznáš...?! Narozdíl od Tebe, mám ovšem vychování, které Ti doma nedali.
nahodou pekna pani , zrovna neni vyzehlena , ale pitschisko jeste pracuje o tom zadna ....v tomhle veku uz je vypelichane cili do hladka ...ale to zas vi jenom gurmani ktery maj na takovy pekny naradi
Vzhweldem k tomu, že když ty usedneš k počíači, vypadne z tebe bonmot za všechny drobné, nemám s tvými invektivami problém. Kdybych ti napsala, že rašple a kráva jsi ty, urazila bych užitečné nářadí i užitečné zvíře. Takže něco užitečného běž dělat ty, ať tě mohu příště správně titulovat.