Camilla do běla: Princ Charles se jí vysmál a přiznal nevěru se slavnou hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Camilla do běla: Princ Charles se jí vysmál a přiznal nevěru se slavnou hvězdou!

Princ Charles a Barbra Streisand byli milenci.
Princ Charles a Barbra Streisand byli milenci. (Foto: Aha! - ara)

Camilla Parker-Bowles (67) je přímo ukázkovým případem, o kterém mluví moudré přísloví -  totiž, že kdo seje vítr, sklízí bouři. Zlomyslnosti vůči vévodkyni z Cambridge Kate (32) či neoficiální slovní přestřelky se samotnou královnou Alžbětou, to jsou jen okolnosti na pozadí zpestřující fakt, že neoblíbená a ginem prosáklá stařena se chystá vyhrát rozvodovou bitvu se svým jen o trochu populárnějším manželem. Tedy dlouholetým neúspěšným čekatelem na královskou korunu, princem Charlesem (66), který své stále ještě manželce nic nedaruje.

Důkazem oboustranné lásky nechvalně známého páru je poslední vývoj událostí, kdy přišel na přetřes staronový milostný skandál záletného prince Charlese. A to ne jen tak ledajaký! Právě v době, kdy se zákeřná Camilla připravuje na soudní tahanice kolem rozluky manželství a chce na Charlesovi vysoudit v přepočtu sedm miliard korun, začíná se mluvit o dalších nemanželských avantýrách korunního prince. A to v době, kdy s Camillou podváděl princeznu Dianu (†36)!


Jedna nevěděla o druhé, druhá o třetí!
Milostný románek, o kterém se spekulovalo již v roce 1994, a který má mít kořeny o dvacet let dříve v sedmdesátých letech, spojuje prince Charlese s hvězdou první velikosti Barbrou Streisand (72)! Je to prosté: záletný Charles si přinejmenším užíval s Dianou, Camillou a Barbrou ve stejné době. Tato informace ovšem zhrzenou Parker-Bowles naprosto zdrtila. Když podle magazínu Globe nevěrníka konfrontovala, dostala prý další ránu za uši.
Charles nezapíral a smál se
Potvrzení dávného podezření mělo Camillu naprosto rozzuřit. Aby ne, když se po letech dozví, že byla podváděná stejně jako Diana, které nepřála nic dobrého. Když Charlese s obviněním konfrontovala, tak se nejen přiznal, ale ještě se jí hrubě vysmál s tím, že kdyby si býval byl vzal Barbru místo ní, udělal by mnohem lépe. A tomu se dá věřit! Jestli by to bylo lepší i pro slavnou zpěvačku a herečku, to nebudeme raději komentovat. Každopádně nás ještě čeká pěkná fraška s rozvodem a dalšími spojenými skandály, o čemž vás budeme nadále informovat.



Přečtěte si
sugarbitter
24. 3. 2015 • 15:11

Pokud vysoudí, tak jim tam justice asi funguje. U nás to tak jisté není. Za použití advokáta-lopaty se odehrává lecjaká tragikomedie.

evicka55
23. 10. 2014 • 08:53

My tam nežijeme,tak nesuďme.Bulvár vytáhne kde co,jen aby byl prodejnější. A taky,aby lidé zapoměli na ten náš bordel a mysleli si,že jinde je to ještě horší

mandat
21. 10. 2014 • 06:18

Presne tak. V Anglii jsou popularni a Camila nema s nikym problem.

mandat
21. 10. 2014 • 06:17

Presne tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.