Sexuální poradna paní Michaely: V Japonsku se prý na nahá ženská těla servíruje jídlo. Nevíte, zda poskytují tyto ženy také sexuální služby? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexuální poradna paní Michaely: V Japonsku se prý na nahá ženská těla servíruje jídlo. Nevíte, zda poskytují tyto ženy také sexuální služby?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

V jedné poradně jste psali o roli jídla při sexu. Ale v Japonsku se prý na nahá ženská těla servíruje v některých restauracích jídlo. Nevíte, zda poskytují tyto ženy také sexuální služby? Pavel (28)

Nikoliv, nejde o prostitutky. Ač se to třeba nezdá, dělat lidem v restauraci stůl je docela dřina. Vybraná adeptka se musí naučit vydržet celé hodiny bez hnutí ležet. Nesmějí jí vadit pohledy hostů ani studené jídlo na nahém těle.

Žena je kompletně vyholená, jednak z hygienických důvodů a pak také, aby jakékoliv ochlupení nenaznačovalo sexuální povahu hostiny, což restaurace rozhodně odmítají.

Před akcí samotnou je kandidátka vykoupána a umyta zvláštním mýdlem, které nezanechá žádnou vůni, pak je polita studenou vodou, aby se její tělo ochladilo. Někdo hovoří o umění, někdo o fetiši, ale pro dotyčnou je to hlavně vyčerpávající povolání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.