Lyžařská hvězda Pärsonová se provdala za přítelkyni: Už spolu mají dcerku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lyžařská hvězda Pärsonová se provdala za přítelkyni: Už spolu mají dcerku

Anja Pärsonová se o víkendu vdala.
Anja Pärsonová se o víkendu vdala. (Wikipedia, Profimedia.cz)

Bývalá hvězda lyžařských svahů Švédka Anja Pärsonová se o víkendu provdala za dlouholetou přítelkyni Filippu Radinovou. Třiatřicetiletá olympijská vítězka z Turína, majitelka sedmi titulů mistryně světa a jedna z mála, která dokázala vyhrávat všechny disciplíny, měla svatbu s o osm let starší partnerkou u řeky Ume ve městě Umea, kde žijí a vychovávají dvouletého syna.

Pärsonová dlouho homosexualitu tajila. Až když na jaře 2012 ukončila kvůli problémům s kolenem kariéru, veřejně oznámila, že žije se ženou, a krátce poté porodila syna. Ve statistikách Světového poháru u jejího jména zůstalo zapsáno 42 vítězných závodů, šest medailí z olympiád a 13 z mistrovství světa. Švédskou sjezdařku proslavila i populární oslava vítězství skluzem po břiše zvaným "tučňák".

Přečtěte si
evicka55
6. 8. 2014 • 07:34

Tak syna nebo dceru?To že ženy dnes chodí na umělé oplodnění není nic nového.Mají hodně peněz,ale ta představa toho soužití, fuj. Je to proti přírodě.Já vím dnes je to moderní a normální rodina není zajímavá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.