Brutální mord: Znásilnil milenku důtkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brutální mord: Znásilnil milenku důtkami

Mrtvola ženy byla ve vaně.
Mrtvola ženy byla ve vaně. (Profimedia.cz)

Místo činu, které v dubnu roku 1959 čekalo na policejní úředníky, se jim do konce života vrylo do paměti. Mrtvola ženy D. K. (†33) totiž měla po celém těle podlitiny a nejmarkantnější ránu v oblasti genitálií. Po pečlivém vyšetřování se přišlo na to, že vše má na svědomí muž, který je v archivech jmenován jen jako S. (37).

Povoláním hudebník měl s ženou dlouhodobý poměr a už ve svých předchozích vztazích znám svou zvrhlostí. Dokonce si své milenky při sexuálních aktech fotografoval.

Oběť měla také slabost pro podivné postelové hrátky a požádala jej, aby ji v osudný večer bičoval důtkami. Předtím se mu ale vysmála kvůli jeho slabé výkonnosti, a to neměla dělat.

„S. vzal důtky a silně jimi bičoval K. po celém těle. K. se převracela z boku na bok a po chvíli vyzvala S., aby ji už přestal bít. Ten však její výzvy neuposlechl a ještě zvýšil intenzitu šlehů,“ píše se v policejní zprávě s tím, že pak dřevěnou násadou od důtek ženu znásilnil.

Oběť na následky sadistického aktu vykrvácela, muž ji položil do vany a pokusil se ji bez úspěchu oživit. Lékařskou pomoc přivolal až tři hodiny poté a utekl. Když byl dopaden, omlouval svůj čin opilostí. To mu ale u soudu nepomohlo…

Znáte okolnosti tohoto příběhu? Nebo jeho aktéry? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.