Utopil se kvůli flašce vodky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utopil se kvůli flašce vodky!

K neštěstí došlo v sobotu kolem půl deváté večer, muži již nebylo pomoci.
K neštěstí došlo v sobotu kolem půl deváté večer, muži již nebylo pomoci. (HZS Praha – Milan Pacík, ČTK/Martina Vašíčková)

Opravdu pitomá sázka stojí za zbytečnou smrtí muže (asi 36), který se utopil v sobotu večer na hudebním festivalu United Islands. S kamarády se totiž vsadil o flašku vodky, že přeplave Vltavu!

Když vstupoval do řeky, byl muž podle svědků notně pod parou. Mělo jít o jednoho z místních bezdomovců, který se měl vsadit o láhev vodky, že se mu podaří přeplavat ze Střeleckého ostrova na Kampu a zpět. Svlékl se do trenýrek a vrhl se do kalné Vltavy. Záhy ale zmizel pod vodou, čehož si všimla ochranka hudebního festivalu, který na Střeleckém ostrově probíhal.

Tělo muže z řeky vytáhli až potápěči, oživovací pokusy však už byly zbytečné… „Festival je veřejně přístupný, a my nemůžeme nikomu v ničem bránit,“ komentoval událost jeden z pořadatelů Martin Voňka.

Přečtěte si
pizzaoo
27. 6. 2012 • 08:37

Jo tohle přeceňování vlastních sil pod vlivem alkoholu se hold nemusí vyplatit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.