Víra, která stále neumírá: Maddie hledají tři roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Víra, která stále neumírá: Maddie hledají tři roky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Stejnou tragédii jako rodiče malé Aničky prožívají už tři roky britští manželé Gerry (41) a Kate (42) McCannovi, jejichž tříletá dcerka Madeleine zmizela v květnu 2007 během dovolené v Portugalsku. Manželé se šli navečeřet s přáteli do restaurace, která byla jen 120 metrů od hotelu, a pravidelně chodili děti kontrolovat na pokoj. Jejich dvojčata spokojeně spala, ale Madeleine byla pryč.

Navzdory dosud nevídané pátrací akci na internetu, kde fotografie dívenky viděl snad celý svět, malou »Maddie« nenašli. Policejní experti před několika měsíci sestavili počítačový portrét, jak by dívka vypadala dnes v šesti letech.

Doufají, že s jeho pomocí v pátrání pokročí. Rodiče Gerry a Kate nepřestali doufat v její nalezení, stále se objevují v televizích, nedávno například u Oprah Winfreyové v nejsledovanější americké talkshow. „Jsme přesvědčeni, že žije,“ říkala tam uslzená maminka Kate a pokolikáté už veřejně prosila: „Vraťte nám ji. Patří do naší rodiny...“

Podle odborníků je zde ale silné nebezpečí, že si »Maddie« po třech letech už nic ze své minulosti nepamatuje a zná jen prostředí, ve kterém žije od únosu. Proto nebude mít ani v pozdějším věku důvod pátrat po svých pravých rodičích, vyloučeno není ani to, že by nyní už nereagovala ani na jméno Madeleine...

Rodiče Madeleine ani po letech neztrácejí naději.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.