Narozeninový dárek manželů Grossových - Nemovitost za 21 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Narozeninový dárek manželů Grossových - Nemovitost za 21 milionů!

Komplex restaurace Černý kohout spíše připomíná nedobytnou pevnost.
Komplex restaurace Černý kohout spíše připomíná nedobytnou pevnost. (Aha! – Daniel Černovský)

Expremiér Stanislav Gross (40) a jeho manželka Šárka (40) si svým »podnikáním« vydělali už pěkný balík peněz. Ty pak s oblibou investují do nejrůznějších nemovitostí. Naposledy si tak pořídili zrekonstruovaný statek s luxusní restaurací na okraji Prahy za 21 milionů korun.

Když loni v listopadu manželé Grossovi společně slavili čtyřicáté narozeniny, nadělili si vskutku královský dárek. Přes svou firmu Anned si pořídili zemědělskou usedlost s restaurací na okraji Prokopského údolí. Údajně za ni vysázeli 21 milionů korun, částka prý ale mohla být daleko vyšší. V bývalém zemanském dvoře v Praze-Klukovicích hodlají od února provozovat stylovou restauraci.

Pohostinnosti manželů Grossových pak může využít každý, kdo hodlá uspořádat soukromou narozeninovou oslavu, svatbu nebo firemní večírek. Restaurace Černý kohout pojme až 50 lidí a kuchaři vám uvaří jídla podle vašeho přání. Bez předešlé objednávky vás ale nikdo dovnitř nepustí. Právě z tohoto důvodu se zdá téměř nereálné, že by zapadlá restaurace na okraji Prahy mohla vydělávat. Ale Šárka se Standou to mají určitě dobře spočítané. O svém nadání už několikrát přesvědčili, např. když v roce 2007 získal Standa na podivném obchodu s akciemi firmy Moravia Energo 80 milionů. Akcie koupil údajně od přítele za 21 milionů korun a obratem prodal s 60milionovým ziskem. Za peníze si pak pořídil byt na Floridě za 13 milionů a třípatrový »baráček« za 30 milionů ve vesnici Slivenec za Prahou, který se ještě staví. K tomu vlastní i byt na Barrandově za 7 milionů Kč.

Z bývalého strojvedoucího, politika a advokáta Grosse se tak možná brzy stane číšník nebo restauratér. V tomto směru mu mnohé cenné rady může předat i jeho manželka Šárka, která pracovala jako servírka ve Sněmovně. Tam se také se Stanislavem seznámila.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.