ROZVOD! Kvůli milenci? Nebo penězům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ROZVOD! Kvůli milenci? Nebo penězům?

Bára Basiková
Bára Basiková

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (43) se rozvádí! Její manžel, známý architekt Jaromír Pizinger (51), podal po osmiletém manželství žádost o rozvod.

Zpěvačka Bára Basiková (43) se rozvádí! Její manžel, známý architekt Jaromír Pizinger (51), podal po osmiletém manželství žádost o rozvod. „Ano, je to tak. O důvodech, proč jsem podal žádost o rozvod, se ale nechci bavit. Je to naše věc,“ přiznal exkluzivně deníku Aha! sám Pizinger. Spekuluje se o tom, že za rozpadem manželství stojí Bářina údajná nevěra i velké finanční problémy.

„Žádost o rozvod jsem podal já. Myslím, že nemá cenu mlžit a tvrdit, že se nerozvádíme, protože pravda dřív nebo později stejně vyjde najevo. O důvodech, které mě k tomu vedly, ale nechci mluvit do médií,“ prozradil exkluzivně deníku Aha! Jaromír Pizinger. Bára Basiková měla včera celý den vypnutý mobilní telefon.

Důvody, které vedly k rozpadu vztahu, jsou tak nejasné. Před časem se objevila informace, že Basiková má o šestnáct let mladšího milence – kolegu z Divadla Ta Fantastika Petra Poláka. Podle jiných spekulací má naopak delší dobu milenku i Pizinger. Příčinou milostného krachu mohla být i řada podnikatelských neúspěchů, které Basiková a Pizinger v posledních letech zažili. Společně například investovali několik milionů korun do realizace muzikálu Rusalka v Divadle Millénium, který ale totálně propadl. Bankrotem skončila i jejich luxusní restaurace Chaos, kterou měli několik let v centru Prahy. Pizinger navíc během manželství s Basikovou řešil nepříjemné finanční problémy také v momentě, kdy vyšlo najevo, že dluží přes pět milionů korun své bývalé partnerce Evě Kopicové na alimentech za svého syna Saschu.

Basikové tak zkrachovalo už druhé manželství. Poprvé byla sedm let vdaná za Petra Jíchu, který si ovšem vzal její příjmení, aby bylo totožné s příjmením jejich dětí, dnes čtrnáctiletých dvojčat Marušky a Aničky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.