Zabil mladíka na motorce, sám pak skočil pod vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zabil mladíka na motorce, sám pak skočil pod vlak!

Na místě zůstala jen zkrvavená košile.
Na místě zůstala jen zkrvavená košile.

HAVLÍČKŮV BROD – V sobotu zavinil Lubomír Růžička (55) z Přibyslavi tragickou dopravní nehodu na Havlíčkobrodsku, při níž zahynul dvacetiletý motocyklista. Výčitky svědomí učitel základní.


HAVLÍČKŮV BROD – V sobotu zavinil Lubomír Růžička (55) z Přibyslavi tragickou dopravní nehodu na Havlíčkobrodsku, při níž zahynul dvacetiletý motocyklista. Výčitky svědomí učitel základní školy neunesl – včera spáchal sebevraždu skokem pod vlak.

Kliknutím zvětšeteMístem, kde jeho život vyhasl, se stala trať mezi Havlíčkovým Brodem a obcí Mírovka. Kolem čtvrté hodiny ranní se procházel v blízkosti kolejí. Ve chvíli, kdy kolem něj projížděl vlak, zvedl ruce a vstoupil do kolejiště. Srážka s lokomotivou nákladního vlaku byla neodvratná. Svému zranění na místě podlehl. V sobotu, která odstartovala kolotoč tragédií, se snažil Růžička v autě předjet v České Bělé na Havlíčkobrodsku šňůru kamionů, a přitom srazil motorkáře. Ten v době nehody neměl na hlavě ochrannou helmu a motocykl neměl ani přihlášen. Růžičkova spolujezdkyně utrpěla vážná zranění. Učiteli bylo po nehodě naměřeno 1,14 promile alkoholu a podle našich informací si sedl za volant i přes zákaz řízení.


Autor: (řez)
Foto pro Aha!: Jaroslav KREJČÍ

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.