Zvrhlý kněz Erik T. (54) psal dívce (13): Co dělají prsíčka, rostou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zvrhlý kněz Erik T. (54) psal dívce (13): Co dělají prsíčka, rostou?

Obviněný farář Erik T.
Obviněný farář Erik T. (Foto pro Aha! – Svitavský Deník a Jiří Čada)

Co dělají prsíčka, rostou? No jsi krásná... Budeš mi spát nahá v náručí, vykoupu si tě. Všechno ti ukážu.« Nejde o úryvek z erotické povídky, tato slova psal podle obžaloby kněz Erik T. (54) dívce (13), kterou následně zneužil.

Soud v Havlíčkově Brodě začal včera řešit několikanásobné znásilnění pěti žen, vydírání, sexuální nátlak a zneužití dítěte k výrobě pornografie, kterého se měl dopustit právě římskokatolický kněz. Hrozí mu až 10 let vězení.

Oběť č. 1 – dívka (15)
První obětí měla být v roce 2006 dívka (15), které začal psát erotické SMS a lákal z ní její nahé fotky. Jako silně věřící podlehla autoritě poté, co jí Erik T. poslal fotku svého přirození. „Koupil jí nový mobil, aby mu mohla posílat kvalitnější fotografie,“ uvedla státní zástupkyně. Podle ní dívku osahával v sakristii kostela. Když po ní začal požadovat anální styk, vzepřela se mu.


Oběť č. 2 – dívka (18)
V roce 2009 začal posílat erotické zprávy dívce (18). Ta se chtěla stát jeptiškou. Zpráv poslal i 100 denně. Svěřila se mu, že měla pohlavní styk, a Erik T. ji údajně chtěl odnaučit chuti na sex se světskými osobami. „Pozval si ji k sobě, posadil na klín, osahával a pak došlo k análnímu styku,“ uvedla státní zástupkyně.

Oběť č. 3 – vdova (22)
Zneužil i mladou vdovu (22). Nejprve jí pomáhal zařídit pohřeb manžela a pak ji měl nalákat do auta, odvézt do lesa a tam ji osahávat. Žena se psychicky zhroutila a Erik T. ji odvezl domů. Policistům vypověděla, že jako muž ji nepřitahoval, ale zařídil jí byt a platil za ni nájem. V SMS jí popisoval polohy, které by spolu mohli dělat.

Oběť č. 4 – žena (36)
Loni měl přinutit ženu (36), aby masturbovala u webkamery a následně ji navštívil doma. „Znásilnil ji vibrátorem, což nechtěla, ale bála se ho jako církevní autority. Při další návštěvě řekl, že je nedůstojné, aby používal vibrátor, a vykonal na ní pohlavní styk,“ popsala státní zástupkyně. V kostele z ní také vyháněl ďábla.

Oběť č. 5 – dívka (13)
Chudou rodinu dívky (13) podporoval, děvče bral do Prahy, kde jí nakupoval oblečení. Za každý kousek měl chtít pusu. „Když šla do vany, přišel za ní a myl ji po celém těle,“ řekla žalobkyně. „Nachystej si otázky ohledně pohlaví, všechno ti ukážu. Ale ne že se budeš stydět, oddáš se mi s celou svou důvěrou,“ napsal podle obžaloby kněz dívce a ta mu odpověděla: „Budu se snažit, ale když já se stydím, zkusím to ovládnout, když mi pomůžete.“

Jak se hájil? Místo vděku mě nenávidí
„Staral jsem se o lidi, kteří mě místo vděčnosti začali nenávidět. Kromě jejich tvrzení však neexistuje žádný důkaz než falzifikace SMS zpráv, navíc vytržených z jakéhokoliv kontextu,“ hřměl před soudem Tvrdoň.

Autor:  wer,čad

Přečtěte si
pelagie
17. 12. 2014 • 22:45

Tvrdoňi, Tvrdoňi... v base si užiješ sexu až, až....ale nebude to ženská a to ti přeju.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.