Bílá ovčačka Clariss hledala pána ve filmu: Hrála o život, vyhrála i lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá ovčačka Clariss hledala pána ve filmu: Hrála o život, vyhrála i lásku!

Při odjezdu z kralupského útulku Lesan se Clariss vedle nového páníčka usadila se spokojeným výrazem.
Při odjezdu z kralupského útulku Lesan se Clariss vedle nového páníčka usadila se spokojeným výrazem. (Foto pro Aha! – rodinný archiv, www.utulek-kralupy.estranky.cz)

O život hrála fenka bílého švýcarského ovčáka Clariss (7). A vyhrála i lásku. Z útulku jí pomohla role ve filmu, který s ní natočili pracovníci útulku. Zveřejnilo ho i server www.ahaonline.cz.

Clariss ve čtyřminutovém příběhu o chlapci a zlé bludičce ukázala svou inteligenci, krásu a přítulnost na sto procent. „Když jsem viděl, jak je hezká a jak našla toho kloučka, jel jsem si pro ni,“ říká její nový páníček Radek Přikryl z Pelhřimovska. Dokonce mu ani nevadí, že psí dáma nemá v lásce větší cizí psy. „Je chytrá, už se perfektně naučila odvolání, aport, otočky. Základní výcvik má skoro hotový, takže žádný problém,“ popisuje Přikryl.

Clariss se zabydlela skvěle. „Je mazel, věčně do nás strká čumákem, abychom ji hladili,“ dodává páníček.






Přečtěte si
tenerife
24. 10. 2014 • 14:03

Krásné fotky, Clarisska si užívá gaučíku a nové rodinky, dojalo mě to k slzám,panu Přikrylovi a Clarissce přeji krásné psí časy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.