Jeho penis mám v ústech jak roubík a chce se mi zvracet. Co mám dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jeho penis mám v ústech jak roubík a chce se mi zvracet. Co mám dělat?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Ráda bych svého manžela uspokojila i orálně, ale nějak mi to nejde. Jeho penis mi v ústech připadá jako roubík a pokaždé se mi chce zvracet. Vždy musím přestat, abych nás oba nepozvracela. Slyšela jsem, že existuje nějaký krém nebo jiná látka, která by mi pomohla. Je to pravda? Vanda (27)

Tak to jste patrně slyšela víc než já sama! A obávám se, že vyjma lubrikantů nelze žádný krém využít. Kdyby totiž mělo jít o nějakou znecitlivující recepturu, zkazila by současně partnerovi potěšení z poskytované praktiky. Univerzální recept, který by pomáhal všem, vám tedy nejspíš nabídnout nemohu.

Někomu na oslabení dávivého reflexu pomáhají homeopatika (např. Ipecacuanha 9CH), jinému dechová cvičení, při kterých převedete svůj dechový rytmus z úst do nosu. Tím by se vám snad mohlo podařit omezit pocity nevolnosti při zajištění stálého přísunu kyslíku a celkového zklidnění.

Ale současně si uvědomte, že milování je o daru intimity, který nabízíte a přijímáte. Nejde o soutěž s cílem vyhrát za každou cenu a možná by bylo dobré celý problém s manželem probrat. Pokud se vám orální sex vážně nedaří, nabídněte změnu v jiném směru a on jistě bude novým nápadům otevřený.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.