Velká škola věštění z karet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velká škola věštění z karet!

Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková (Aha! – Martin Pekárek)

Připraveno s kartářkou Michaelou Kudláčkovou...

Chtěli jste někdy poznat svůj osud a navštívit kartářku? Pokud jste nenašli dost odvahy, můžete si zkusit vyložit budoucnost s pomocí karet sami. Nedělní Aha! pro vás se známou pražskou kartářkou Michaelou Kudláčkovou (42) připravilo zjednodušený návod, jak výkladu karet alespoň částečně porozumět.

Sama se už osmnáct let věnuje tarotu a má devadesátiprocentní úspěšnost. Pro snadnější dostupnost si ale připravila karty, které jsou v každé rodině – žolíkovky.

„U každého výkladu, byť ho děláme sami sobě, musíme počítat i s negativní odpovědí. Neměli bychom se tedy ptát na věci, na které nejsme připraveni. Nevhodné jsou například otázky, zda nám byl partner nevěrný, či otázky smrti. Na ty není nikdo připravený. Lidé mnohdy k výkladu karet přistupují jako ke hře, a pak mají brouky v hlavě,“ říká kartářka a dětská herečka Michaela, kterou známe jako Barču ze seriálu »My všichni školou povinní«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.