Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Štěpána Pospíšila: Vsadil vše na závitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Štěpána Pospíšila: Vsadil vše na závitek!

Fotografie
Fotografie (internal)

Televize Prima a její pořad »Prostřeno!« nejspíš objevily jednoho z nejlepších amatérských kuchařů v republice. A je jím mladý údržbář Štěpán Pospíšil (26). Přestože ve Štěpánův kuchařský um nikdo ze soutěžících zpočátku nevěřil, všichni byli na konci večera přesvědčeni o opaku. A nejen výtečným jídlem, ale překvapením, které jim tento mladý talent připravil.

Mladý tatínek a údržbář Štěpán je muž mnoha zájmů a zkušeností. Přes své mládí se umí postavit k plotně jako profík. „Život mě naučil,“ směje se vždy dobře naladěný kuchtík, který ač procestoval skoro celý svět, na českou kuchyni nedá dopustit.

„Vařit jsem se naučil ve světě. Byl jsem totiž jako řidič kamionu v Anglii, Španělsku, Francii, Belgii a dalších zemích, vždycky mi ale chyběla česká kuchyně. Tak jsem začal vařit česká jídla, protože těch místních jsem byl přesycený,“ vzpomíná na své kuchařské počátky Pospíšil, na jehož kulinářský um nedá dopustit ani jeho přítelkyně Romana. A právě ta ho do soutěže přihlásila.

Ale jak Štěpán zdůrazňuje, ne kvůli výhře, ale aby ukázal, že být mladý nemusí znamenat neschopný.

„Nešel jsem tam kvůli výhře. Jen jsem chtěl světu ukázat, že jsem sice mladý, ale mám toho dost za sebou,“ směje se Pospíšil, který svým hostům nabídl broskev plněnou kuřecím masem, hovězí polévku s celestýnskými nudlemi, závitek z dvojího masa s opečeným bramborem a na závěr domácí zmrzlinové pokušení.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.