Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Jana: Všechno jsme si vyříkali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Jana: Všechno jsme si vyříkali!

Jana doufá, že se všechny problémy vyřeší.
Jana doufá, že se všechny problémy vyřeší. (Aha! – V. Nekvapil)

Paní Jana (31) svého manžela podvedla s mladším mužem. Nevěrná byla mladá maminka proto, že měla pocit, že si jí muž už neváží a chtěla být zase obdivovaná. Jenže její milenec Honza se do ní zamiloval, všechno manželovi prozradil, a málem jí zničil manželství.

„S manželem jsme začali chodit k psycholožce, ale stejně jsem měla pocit, že mě moc neposlouchá. Navíc byla psycholožka vyloženě na jeho straně. Skoro jako by nás chtěla rozeštvat,“ vysvětluje Jana, proč se rozhodla zveřejnit svou verzi příběhu. Uznává, že udělala chybu. Chce ale, aby její manžel pochopil, proč se to všechno stalo. „Když domů přinesl noviny s mojí fotkou v masce, pořádně ve mně hrklo. Nejdřív na mě křičel, že mě každý pozná,“ vzpomíná Jana. Napjatá atmosféra však naštěstí netrvala dlouho. „Pak se mu to ale rozleželo v hlavě a chtěl celou situaci řešit. Přiznal se mi, že když jsem byla na mateřské, skutečně jsem se mu tolik nelíbila. Natálka je trochu hyperaktivní holčička a když jsem s ní byla doma, skutečně jsem neměla tolik času starat se o svůj vzhled,“ říká Jana. S následky zveřejnění je spokojená. „Dost se u nás pročistil vzduch. Slíbili jsme si, že pokud se zase objeví nějaké problémy, budeme o nich mluvit. Co si myslí ostatní, je mi jedno," dodává Jana.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.