Unikátní seriál: Můj sex s milencem! Zpovědi nevěrných manželek. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Unikátní seriál: Můj sex s milencem! Zpovědi nevěrných manželek.

Radka: S milencem jsem se vídala prakticky veřejně, bylo jen otázkou času, kdy na to manžel přijde.
Radka: S milencem jsem se vídala prakticky veřejně, bylo jen otázkou času, kdy na to manžel přijde. (Aha! – Václav Nekvapil)

Nový velký seriál deníku Aha! Čtěte každý den opravdové příběhy ze života nevěrných manželek!

Radka (28), recepční z Brna: Po manželovi chtěla, aby se vyholil jako milenec!

Recepční Radka z Brna nevěru vždycky odsuzovala. Kvůli záletům otce se rozpadlo manželství jejích rodičů a Radka byla k záletníkům vždycky nekompromisní. Jak sama říká, nikdy by neuvěřila, že se jednou ocitne mezi nimi. Svůj příběh zveřejňuje prý proto, aby varovala ostatní ženy před vlastními chybami.

„Podstatnou roli hrálo asi to, že jsem se vdávala mladá. S manželem jsme se poprvé milovali v mých sedmnácti a nijak zvlášť mě to nenadchlo. Připadalo mi to celé takové upocené a trapné. Nikdy se to příliš nezlepšilo,“ vzpomíná. S neuspokojivým sexuálním životem se však spokojila celkem snadno. Domnívala se totiž, že je to u žen běžné. Své manželství paradoxně hodnotí jako spokojené. „V ostatních věcech jsme si rozuměli a i ten sex mi časem přestal vadit. Nakonec jsme se dohodli na přijatelné frekvenci zhruba jednou za čtrnáct dní.“ Po celou dobu manželství zůstávala Radka svému muži věrná. „Úplně mi stačilo, že »musím« spát s vlastním mužem. Ještě abych obsluhovala v posteli někoho dalšího,“ usmívá se Radka svým tehdejším názorům.

V lednu loňského roku se jí však zcela změnil život. Všechno začalo tím, že kvůli krizi zkrachoval Radčin zaměstnavatel. „Naštěstí se mi podařilo najít si novou práci a nastoupila jsem jako recepční ve fitcentru. Tam jsem také poznala Lukáše.“ O pět let mladší instruktor boxingu jí učaroval nejen svým vzhledem, ale i povahou. Sblížili se na jednom podnikovém večírku. „Ani nevím, jak se to vlastně stalo. V jednu chvíli jsme tančili a najednou jsme se líbali vmáčknutí mezi kabáty v šatně. Věděla jsem, že bych to měla zastavit, ale bylo to prostě příliš krásné. Zatímco u manžela jsem nesnášela, když na mě příliš sahal, Lukášovy ruce jsem chtěla mít všude. Ten večer mezi námi k ničemu dalšímu nedošlo, ale já jsem byla snad poprvé v životě vzrušená, a doma jsem dokonce probudila manžela a chtěla jsem se milovat,“ tvrdí Radka. V zaměstnání se chtěla Lukášovi vyhýbat, ale nedokázala to. „V podstatě jsem ho svedla,“ přiznává žena se sklopenýma očima. „Doslova jsem se nepoznávala. Zatímco pod manželem jsem vždycky trpně ležela a čekala jsem na jeho vyvrcholení, s Lukášem jsem byla ochotná k různým polohám. Nejvíc jsem si užívala tu na koníčka, kdy jsem si sama určovala tempo. Tak jsem také prožila svůj první orgasmus.

“Svůj nemanželský vztah však žena nedokázala ukočírovat. „Chtěla jsem stále víc a víc. S Lukášem jsem se vídala prakticky veřejně, bylo jen otázkou času, kdy na to manžel přijde. Navíc mě podezíral už v době, kdy se u nás v ložnici obrátili role a sex jsem najednou chtěla hlavně já. Po manželovi jsem také začala v posteli vyžadovat, aby se víc myl a aby si stejně jako Lukáš vyholil přirození, abych si s ním mohla vychutnat orální sex.

“Když na Radku manžel uhodil, sesypala se a všechno přiznala. „Slíbila jsem mu, že už se s Lukášem nikdy neuvidím. Dokonce jsem kvůli tomu dala výpověď z práce, i když jsem neměla žádné jiné místo,“ říká nevěrná žena. Co však její muž neví, je, že se s Lukášem ještě několikrát milovala i poté. „Sex s ním mi prostě scházel. Nakonec to mezi námi skončilo hlavně kvůli tomu, že se Lukáš odstěhoval do Prahy. Nejdřív jsem to oplakala, ale teď si říkám, že je to možná lépe. Moje manželství vydrželo a já jsem se zase vrátila k sexuální frekvenci jednou za čtrnáct dní. Jen mám strach, že pokud se zase objeví někdo, kdo mě bude přitahovat, neodolám. Proto varuji všechny ženy. Nevdávejte se mladé a nevybouřené, jinak věrné nevydržíte,“ uzavírá Radka své vyprávění.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.