Sexbomba Mašlíková: erotika na statku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sexbomba Mašlíková: erotika na statku!

Fotografie
Fotografie (internal)

11:20 – Svatbu po americku, erotické hrátky v lese či krmení slepic na statku. To všechno si na vlastní kůži vyzkoušela majitelka nejkrásnějších silikonových implantátů Hanka Mašlíková (27) v novém videoklipu mladého zpěváka Davida Laštovky.

„Bylo to vážně pestrý. Nejdříve romantika s Davidem v lese, potom svatba, kdy nás oddával skutečný pan starosta a třešinkou na dortu bylo krmení slepic na statku. Stihli jsme toho vážně hodně. Byla to velká sranda, fakt jsem si to užila,“ popisuje natáčení Hanka.

Videoklip byl točen na písničku »Come on«, která od začátku července zní rádiovými étery po celé republice. Jedná se o pilotní singl z připravované desky Davida Laštovky a jeho doprovodné skupiny Fobie. Celá deska spatří světlo světa letos na podzim.

„Ta skladba je vtipným vyjádřením obrazu dnešní doby... Pro některé lidi je vzorem americký životní styl. Lidé chtějí všechno hned a někdy bohužel nad rámec svých možností. Zadlužují se a nemyslí na případné následky. Takže jsme na to udělali takovou recesi, ten videoklip bude fakt hodně veselej,“ nadějný hudebník Laštovka.

A jakou scénku si David s Hankou nejvíce užívali? „Já určitě svatební hostinu, kdy jsme s Hankou místo tradiční svatební knedlíčkové polévky jedli společně hamburgera. Ale ani v tom lese to nebylo špatný,“ prohlásil se šibalským úsměvem David.

„Já jsem si užívala úplně všechny scénky, skvěle jsme se u toho bavili, s Dejvem byla velká sranda, chichotala se Hanka, jíž si David pro svůj videoklip vybral hned z několika důvodů. „Rozhodly Hančiny pětky,“ bez ostychu hlásil zpěvák. „Ne vážně, když jsem se dozvěděl, že v tom klipu je potřeba nějaká atraktivní žena, měl jsem o výběru okamžitě jasno. Hanka je pěkná baba, naprosto v pohodě a navíc narozdíl od jiných modelek je soběstačná a nenechává se vydržovat bohatými frajery. To se mi na ní líbí,“ okomentoval to David.

Svatba po americku - místo knedlíčkové polévky hamburger a cola.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.