Sex s vlastní tchyní - 2. část | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Sex s vlastní tchyní - 2. část

Moje máma je taky taková samice. Na svůj věk pěkná a při chuti. Navíc hodně koketní. Že se před mým přítelem producíruje, jsem brala jako normální věc. Předvádí se před každým, ale až teď mi došlo, že to na něj asi fakt zkoušela.


Máma samice

Naštěstí pro mě je můj přítel skvělej - neodolatelně a decentně s ní vyběhl, a to formou narážek a vtípků. 
Když před ním roztahovala nohy v krátký sukni, přesed si ke mně na křeslo s tím, že se na mě nevydrží dlouho dívat z dálky, ráno, když lítala po bytě v průhledný košilce, se omluvil, že ji zaskočil ještě v negližé, a zapad do našeho pokoje, a sem tam se jí při rozhovoru v podstatě vysmál. 
Máma? Nechala toho. 
Ale ještě si s ním popovídám, jestli si uvědomil, že po něm vlastně vyjíždí. Asi ano, mě to nenapadlo. Beru to od ní jako součást inventáře..tak uvidíme, třeba se mi přizná, že ho dostala:)!! 

Závada na autě s orgasmem

Já mám taky milostnou zkušenost s tchyní. Bydlíme všichni ve dvougeneračním domě. Je to krásná udržovaná dáma (54) a náš vztah začal, když jsme díky okolnostem (závada na autě) museli 3 noci přespat sami na naší chatě. První noc se hodně bránila, ale nakonec podlehla, a to co jsme spolu zažili, bylo neuvěřitelně krásné a intezivní.
Od té doby sama vyhledává milování se mnou a vždy je to o jejích hodně silných a mokrých orgasmech. Já tak krásné milování se ženou nikdy nezažil. 
Moje žena - její dcera - zřejmě o našem vztahu něco tuší, ale protože je silně bisexuální a kromě našeho manželského má pravidelný poměr s kolegyní, tak jí to tak spíše vyhovuje. Manžel tchyně je vášnivý rybář, takže máme pro sebe hodně času. 

Moje máma vyzkoušela všechny moje kluky

Moje nevlastní matka, se kterou jsem velmi dobře vycházela, se pokusila (někdy i docela nechutně) příležitostně vyzkoušet všechny moje známosti, které prošly naší společnou domácností. Nejhorší „ránou" byl poslední pokus o mého „krátce ženatého" muže.
Nevím, co bych dělala, kdybych se dozvědala něco podobného bezprostředně, ale i po velmi dlouhém čase jsem proplakala a prosmutnila mnoho času. Ztratila jsem důvěru a přerušila všechny osobní vztahy, nejsem s tím smířená dodnes a někdy mám takové návaly vzteku, že jsem měla co dělat, abych se udržela, hlavně s ohledem na mého tatínka.
Snad pochopíte i mě, když řeknu, že to považuji za velmi, velmi odporné jednání, hraničící s incestem. 

Jestli máte podobné zážitky, pošlete je na adresu: ahaonline@ringier.cz

27.3.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.