Proč to bolí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proč to bolí?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

chci se zeptat jestli je normální že když mě můj kluk prstí, že mě to bolí? Nikdy předtím mě nikdo neprstil a jsem ještě panna. Čím to tedy je? Předem děkuji za odpověď. (Lucie, 14)

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že jste ještě panna, je přirozené, že Vás nešetrné dráždění prsty (takzvaný petting) bolí. Před prvním pohlavním stykem uzavírá vstup do pochvy panenská blána. V té je malý otvor, kterým odchází při menstruaci krev. Při prvním pohlavním styku se panenská blána protrhne. Může to být lehce bolestivé, často dochází i k mírnému krvácení. Vašeho prvního milování se ale nemusíte bát, je důležité, abyste jej prožila s partnerem, který k Vám bude citlivý a bude mít ohled k tomu, že jste ještě panna. Také byste měla myslet na vhodnou antikoncepci. Nepíšete, kolik je Vám let, doporučuji ale s prvním sexem nespěchat, dokud nezískáte jistotu, že jej opravdu chcete. Do té doby se můžete věnovat řadě jiných příjemných aktivit, mezi které patří líbání, mazlení a petting. To Vám umožní lépe poznat sama sebe i Vašeho partnera. Váš partner by měl být ohleduplný, dráždění prsty by Vás nemělo příliš bolet, záleží ovšem na tom, jak je otvor v panenské bláně velký. Rozhodně byste měla partnera upozornit, když Vám něco bude nepříjemné.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.