Připadám si jak asexuál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Připadám si jak asexuál!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mám takový divný dotaz. Je mi 24, dříve jsem byl ženami skoro posedlý, sexuálně aktivní, prostě mě bavily a najednou tak před čtyřmi měsíci se stalo ani nevím co.... ale najednou jak kdyby mě ženy přestali přitahovat, necitím k nim žádné city, a ani se nedokážu zamilovat. Prostě nic. Vůbec to nechápu.. nemyslím si že bych byl homosexuál. Spíš si najednou připadám jak asexuál a je to hrozné. Mohu se zeptat co si o tom myslíte? (Jakub, 24)

Jakube, nezájem o sex je u mladého zdravého muže vždy třeba nějak vysvětlit. Změna sexuální orientace se prakticky neděje. Pokud jste zájem o ženy měl, pak jej jistě neztratíte. Jde-li u vás jen o dočasný sexuální útlum z nějakého jiného důvodu, to může rozhodnout jen sexuologické vyšetření. Vyhledejte tedy lékaře, pokud popsaný stav trvá déle než dva nebo tři měsíce a nemá tendenci ke zlepšování. Bez stanovení příčiny nelze doporučit ani účinnou léčbu. Každopádně doporučuji, abyste alespoň občas onanoval a uchoval si tak bazální sexuální aktivitu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.