Sex bolí a horší se. Je na čase zpomalit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sex bolí a horší se. Je na čase zpomalit?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám otázku. S přítelem chodím tři měsíce, ze začátku jsme mohli mít sex i pětkrát nebo šestkrát za noc, ale čím déle spolu jsme, tím méně sexu máme… Už při druhém sexu cítím bolest, a když souložíme i přes bolest, tak další den to také bolí. Kdysi jsme si dali pár dní pauzu a potom bylo vše ok. A před pár dny jsme spolu opět spali i když mě to bolelo a trošku jsem krvácela. Přítel to měl na penisu. Chci se zeptat, jestli je to náznak nemoci, nebo jestli máme jen zvolnit tempo. (Hanka, 18)

Toto může mít hned několik příčin. Největší (sexuální) přitažlivost je u čerstvě zamilovaných časem klesá. Když jste spolu začínali, bylo to pro vás nové a moc vás to vzrušovalo. Snažíte se také „splnit normu“. Sex není o tom, kolik čísel za noc zvládnete, ale jak se spolu cítíte. Může chvíli trvat, než budeš zase připravená. Je to jak u muže, když mu zvadne penis, chvíli trvá, než může znovu. Očividně nejsi dost vzrušená. Pak jsi stažená a suchá, penis v pochvě dře a může ji natrhnout. Ostatně, u vás už se to stalo. Je to nebezpečné, takže se neboj přítele odmítnout. Po bolestivé zkušenosti bývá v podvědomí strach z toho, že se bude opakovat. To ti nedovolí se při opakování úplně vzrušit. Když se na sex necítíš, nepouštěj přítele dovnitř. Místo toho můžete například provozovat orální sex, mazlit se, nebo vzájemně masturbovat. Ať si nevytvoříš blok kvůli bolesti. Neboj se ho uspokojit i jinak, než souloží. Běžte si koupit lubrikační gel. A kdyby jste ho kupovali v sexshopu, můžete se podívat i po nějaké hračce, která vám pomůže trochu zbořit stereotyp. Takový vibrátor se dá použít i na bradavky nebo klitoris…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.