Nikdy by mě nenapadlo, co všechno se tam vejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nikdy by mě nenapadlo, co všechno se tam vejde!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Pořád ještě nemohu uvěřit tomu, co jsme s kámoškou viděly v jednom pornofilmu. Herečka si tam strkala do vaginy nejrůznější předměty, což to je asi normální, ale některé byly skutečně obrovské. Nemyslím jen na délku, ale i průměr byl obrovský. Absolutně to nemůžu pochopit a při tom to vypadalo skutečně, ne jako fotomontáž. Do mě by se nic takového určitě nevešlo. Myslíte, že třeba časem to půjde…?  (Sandra 18)

Sandro, každá žena je tam dole úplně jiná. Co je pro jednu moc, je druhé málo. Věřím tedy, že se o žádnou fotomontáž nejednalo. Co se týče vaší vagíny, je nepravděpodobné, že by byla malá, takový problém se týká jen zanedbatelného procenta žen. Spíš počítejte s tím, že vaše vagína se »zvětší« po porodu v důsledku poškození svalů a podpůrných tkání vaginálních stěn. V případě, že vás takové praktiky lákají, nemusíte čekat, až porodíte, do jisté míry to lze i natrénovat, jen to chce trpělivost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.