Už to chce jen na Bonda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Už to chce jen na Bonda!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Můj partner se asi zbláznil. Sex na neobvyklých místech, anebo při neobvyklých příležitostech měl rád vždycky. Dokud to bylo jen příležitostně, byla jsem nadšená i já. Jenže teď už ho to jinak nebaví. Už se děsím, kam mě zase bude chtít příště vytáhnout. Momentálně preferuje místa, kde bývá hodně lidí. Normální milování v posteli už mu nic neříká, už nebylo, ani nepamatuji. Teď chce prostě jenom na Bonda, jak tomu říká. Mám hrozný strach, že bude průšvih a ostuda. Co si o tom myslíte?   (Tereza 36)

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Myslím si, Terezo, že tohle pořekadlo je plné pravdy. A myslím si, že vám s přítelem hrozí pořádná ostuda. Ono to milování na Bonda může být moc rajcovní a příjemné, ale někdo vás skutečně může nachytat. Snad každý má dnes chytrý telefon, pak bude stačit málo a můžete být novými hvězdami internetu. Zkuste o tom s přítelem promluvit, vždyť i neobvyklé milování může mít mnoho podob, třeba ho začne bavit i něco jiného… :)

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.