Chci to jinak, ale bojím se, že mě bude mít za couru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chci to jinak, ale bojím se, že mě bude mít za couru!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelem se máme hrozně rádi. Dřív nám to klapalo i v sexu, problém je, že se mu nějak zalíbilo to vždycky dělat hrozně dlouze, pomalu a procítěně. Potom mi říká, jak to bylo úžasný, a jak mě hrozně miluje. Taky to mám takhle ráda, ale rozhodně ne pořád! Občas bych chtěla, aby ke mně prostě přišel a vzal si mě tak, jako to dělal zezačátku. Jenomže je hrozně citlivý, tak se mu to bojím říct, aby si nemyslel, že ho mám nějak míň ráda nebo tak…(Eliška, 20)

Na tom, co popisujete, není rozhodně nic špatného. Zkuste si s přítelem promluvit, případně vzít iniciativu do vlastních rukou a ukázat mu názorně, jak byste si takové milování představovala. V sexu je rozmanitost pro mnoho lidí důležitá. Nebaví-li vás to už nyní, váš pocit bude časem jenom sílit. Máte-li se skutečně rádi, byla by velká škoda, kdyby se váš vztah časem začal hroutit kvůli nevyhovujícímu sexu…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.