Milenka na mě naléhá, ať se s partnerkou rozejdu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenka na mě naléhá, ať se s partnerkou rozejdu...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Vztah s přítelkyní trvá už pět let. Vždycky jsme si skvěle rozuměli, máme podobný smysl pro humor, jsme oba praktičtí pro život, jen jsme měli vždycky problém v sexu. Od začátku nebyla přítelkyně až tolik na sex. Ze začátku jsme spolu spali párkrát do měsíce a dnes už to bohužel vygradovalo do té situace, že spolu už přes rok nespíme téměř vůbec. Proto jsem si našel milenku. Ta na mě teď naléhá, abych se s přítelkyní rozešel. Já ale nechci, nemůžu. Stále ji miluju, ale nechce se mi těch hezkých pět let jen tak hodit za hlavu. Poradíte mi, co mám dělat? (Jirka 34)

Jirko, pokud svou přítelkyni stále milujete a důvod toho, proč máte milenku, je v podstatě jen to, že Vám chybí sex, pak by bylo určitě dobré popřemýšlet o prioritách, protože v trojúhelníku se dlouho žít nedá. Zkuste partnerce navrhnout, aby s Vámi začala chodit na párovou terapii. Pokud chce vztah zachrátnit i Vaše partnerka, určitě bych jí doporučila návštěvu sexuologa. Důležité je samozřejmě také to, abyste si o tom, co k sobě cítíte a co od vztahu očekáváte, povídali také mezi sebou.

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.