Partnerka se kvůl stárnutí chce milovat jen za tmy. Rok jsem ji fakticky neviděl nahou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Partnerka se kvůl stárnutí chce milovat jen za tmy. Rok jsem ji fakticky neviděl nahou!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Moje partnerkla kdysi neměla při sexu žádné zábrany. Ale čím víc stárne, stydí se za své tělo. Vyvrcholilo to tím, že poslední rok se chce milovat jen za úplné tmy. Přitom jí dávám dostatečně najevo, že se mi líbí pořád. Mám na ni kvůli tomu tlačit? Břetislav (53)

To rozhodně ne! Pokud vám milování potmě vadí, buďte trpělivý a diplomatický. Její stav je otázkou psychiky a jde o velmi citlivou záležitost. Začněte proto hodně zvolna. Zapalte svíčku a vytvořte pološero, tedy atmosféru, která by pro vaši partnerku mohla být přijatelná. Postupně můžete přidávat na osvětlení, ale nikdy bez předchozí konzultace. Současně partnerku povzbuzujte a říkejte jí, co všechno na ní milujete. Možná potom její strach ze světla povolí.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.