Válka Roseových po Česku: Pobodala mě žena! Ve spánku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka Roseových po Česku: Pobodala mě žena! Ve spánku...

Fotografie
Fotografie (internal)

Nahý muž (38) od krve vběhnul v noci na čtvrtek do baru motelu Modrá laguna na Přimdě na Tachovsku. Sotva byl v bezpečí, podlomila se mu kolena a padl na zem. Z posledních sil ze sebe vypravil: „Manželka mě ve spánku pobodala, zachraňte děti.“ Pak zkolaboval.

Krveprolitím vyvrcholila dlouhodobější partnerská válka. Rozezlená žena (33) svému exmanželovi zasadila několik ran nožem. Na nic netušícího muže zaútočila nečekaně kolem jedné hodiny v noci. Doma přitom byly i jejich dvě děti, školáci. Ti jsou v pořádku. Obsluha zraněnému ihned přispěchala na pomoc. Přivolala záchranku a policii.

Zatímco krvácejícího muže vezli záchranáři do plzeňské fakultní nemocnice, policisté si posvítili na nebezpečnou »dámu«. „Ženu ihned po příjezdu na místo zadrželi a převezli do policejní cely. Vyšetřovatel ji obvinil z pokusu o vraždu a podal návrh na vzetí do vazby,“ řekla včera Aha! mluvčí policie Plzeňského kraje Martina Korandová.

Ze šarvátky si odnesla šrámy i útočnice. Lehké poranění jí ošetřili lékaři na chirurgii. Její exmanžel měl nakonec štěstí. Jeho zrnění nebyla tak vážná, jak na první pohled vypadala. „Pacienta jsme v noci na čtvrtek přijali. Dnes byl propuštěn domů,“ sdělil včera deníku Aha! administrátor FN v Plzni Josef Černý.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.