Kříženec špice Bastien: Už má nový domov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kříženec špice Bastien: Už má nový domov!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kliďas Bastien se musel rozloučit s paničkou. Teď už rozdává lásku a radost v novém domově v Dobrovicích na Mladoboleslavsku a našel i psího společníka.

Bastienův osud byl smutný. Jeho panička se o něj nemohla starat kvůli alergii a častým astmatickým záchvatům. Byla zoufalá, několik měsíců se pro Bastíka snažila najít nový domov. Pomohlo až Aha!, kde vyšel jeho příběh.

„Chtěli jsme kamaráda pro našeho osmiletého pejska,“ říká Bastienova nová panička Lucie. To, že Bastien je psí devítiletý důchodce jim prý nevadí. „Staré psy nikdo nechce, a tak jsme si říkali, že mu pomůžeme,“ objasňuje Lucie.

Bastiena si prý vyhlédl její přítel Martin, kterému připomínal psího kamaráda z dětství. S bílým Kimem se hned spřátelil.

„Kim je gaučák a Bastík je nejraději venku. Když je hezky, tak tam i spí, ale druhý pelíšek má i doma. Necháváme na něm, aby si sám vybral, kde se natáhne,“ dodává s úsměvem Lucie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.