Příběhy pejsků z útulků! Roky měl umrznout | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Příběhy pejsků z útulků! Roky měl umrznout

Roky
Roky (pro Aha! – www.utulek-decin.estranky.cz)

Nikdo neumí zradit tak nečekaně a promyšleně jako člověk... Psí srdce je ale vždy připraveno odpustit.

O to více si zaslouží novou lásku. A může se to podařit díky seriálu deníku Aha!. Dnes uvádíme příběhy dalších dvou pejsků. Chcete je?

Po majiteli pátrá policie

Roky

K umrznutí odsoudil asi šestiletého kokršpaněla Rokyho jeho majitel. Uvázal ho  na sněhu u lesa a ujel. Hledá ho policie.

Roky našel azyl v děčínském útulku. „Teď se léčí s nenakažlivým zánětem kůže, patrně od bleších štípanců, a zánětem v uších. Brzy bude fit. Není agresivní, poslouchá, umí krásně panáčkovat,“ říká Eveline Jahelková. Roky velmi stojí o pozornost člověka. Když je někdo nablízku, radostně ňafe. Bude to milý závisláček. Je temperamentní, ideální společník na dlouhé procházky a k domku se zahradou.

Fredyho vyhodili z auta

Fredy

Fredyho vyhodili z jedoucího auta.  Ještě dlouho za vozem běžel a snažil se svou »smečku« dohonit.

Nějaký čas pak v podobných autech marně hledal své majitele, připraven ve svém srdci odpustit. Už nedoufá. O to víc potřebuje nového pána. Fredy je asi tříletý temperamentní kříženec. Vyhovovala by mu velká zahrada nebo aktivní páníčci. Je bystrý a brzy se naučí vše potřebné. Ostatní psi mu nevadí. K lidem je přátelský.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.