Bojím se, že když zasunu, nepřijde... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bojím se, že když zasunu, nepřijde...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,chci se zeptat na možná podstatnou otázku, v nejbližší době to s přítelkyní vypadá na pohlavní styk, moc se na to těším, ale zároveň u mě existuje jedna věc, nad kterou přemýšlím a docela mě znepokojuje a to ta, když se do ní dostanu a zasunu do ní, zda dosáhnu vůbec při pohlavním styku orgasmu tak jako při masturbaci, prosím o váš názor. (Karel, 17)

Dobrý den, bát se, že dráždění při styku pro Vás bude nedostatečné se nemusíte, při prvním pohlavním styku se to stává málokdy a muž s vyvrcholením nemá problém. Většinou nastává problém spíše opačný - muž dosahuje ejakulace příliš brzy, postupně se ale doba soulože prodlužuje (je to dost individuální). Je zcela normální, že muž nejprve masturbuje, pak až se dostává k sexu s partnerkou. Při milování je penis drážděn po celém svém těle, předkožka se přetahuje přes žalud a krom na pocit vzrušení toho působí i jiné smyslové vjemy (přítomnost partnerky, doteky jejího těla, vůně, hlas...).
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.