Sex s promiskuitní ženou se nevyplatil. Potřebují pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sex s promiskuitní ženou se nevyplatil. Potřebují pomoc!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 
 

Dobrý den, manžel mi byl v létě nevěrný s velmi promiskuitní ženou. Přestože neměl žádné problémy, nechal se vyšetřit na pohlavní nemoci na urologii. V krvi mu zjistili protilátky na chlamydie trachomatis: IgA 1,413 a IgG 0,989. V močové trubici chlamydie nebyly. Po léčbě Sumamedem se ale protilátky zvýšily: IgA na 2,501 a IgG na 1,363. Urolog tvrdí, že je to dobře, můj gynekolog říká opak. Nyní manžel užívá Doxybene. Prosím o vysvětlení, jak to tedy s protilátkami je a jaká musí být jejich hodnota, abych měla jistotu, že se od manžela nenakazím. Děkuji za odpověď. (Lucie, 44)

Dobrý den, zvýšená hladina protilátek IgA a IgG znamená, že se organismus proti infekci brání a že je nějaká infekce v organismu přítomna (nejde ale o specifické protilátky, které by přítomnost bakterie potvrdily - nevím ale, jaká laboratorní vyšetření Vašemu manželovi přesně byla provedena). Pro jistotu používejte při pohlavním styku kondom (přestože v močové trubici chlamýdie prokázány nebyly).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.