Hauptvogel hazarduje se zdravím! A Prima ho v tom podporuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Hauptvogel hazarduje se zdravím! A Prima ho v tom podporuje!

Tomáš Hauptvogel je hazardér...
Tomáš Hauptvogel je hazardér... (Foto Aha! – M. Pátek, D. Kolářová, archiv T. Hauptvogela, ara)

Není televize jako televize! Zatímco na Nově mají moderátorské hvězdy jako Lucie Borhyová (39) a Rey Koranteng (42) zakázaný i společný let letadlem, Tomáš Hauptvogel (43) má dva roky po nehodě na motorce požehnání od Primy dokonce i na rally!

„Věříme, že žádný z našich moderátorů by nedopustil, aby jakýmkoli způsobem ohrozil vysílání,“ sdělila deníku Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová s tím, že Tomášovi fandí. Moderátor je přitom jako jezdec rally hodně rizikový, protože je začátečník a stále trpí bolestmi﷯ nohy a ruky po nehodě na motorce, k níž došlo v dubnu 2015.

O víkendu ale všem dokázal, že umí dojet bez karambolu a ještě k tomu bodovat. Na Rally Vyškov se umístil na slušném pátém místě. „Je toho moc co zlepšovat. Moc děkuju za podporu, protože tyhle chvíle jsou můj splněný sen. Rally je skvělý sport. M﷯usím uznat, že se zamilovávám čím dál tím víc,“ shrnul Hauptvogel své pocity hned po závodě.

Na video s Tomášem Hauptvogelem můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.