Kámoška si snad nikdy nenajde chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kámoška si snad nikdy nenajde chlapa!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Bydlíme s přítelem ve třech ještě s mojí kamarádkou jako spolubydlící. Původně jsme se spolu měly stěhovat jen my dvě, já si ale mezitím našla kluka, a tak šel bydlet se mnou. Doufala jsem, že kamarádka si časem taky najde přítele, už takhle ale bydlíme skoro rok a je to pořád stejné. Pokaždé je do někoho zamilovaná asi týden, potom dotyčného z nějakého důvodu označí za idiota a románek skončí. Kamarády na sex má, takže ten jí nechybí. Jsem z toho zoufalá, protože už bychom rádi bydleli sami, ale bojím se, že mi to bude vyčítat. Co s tím mám dělat? (Dominika, 22)

Je od vás hezké, že se takto zajímáte o kamarádku, někdy je ale naše osobní štěstí důležitější než názor druhých. Kamarádku jste nijak nezradila. Dodržela jste, že spolu budete bydlet, když jste se na tom domluvily, ačkoliv jste si mezitím našla partnera. To, že chcete bydlet sami, je přirozené, a pokud to vaše kamarádka nepochopí, není to váš problém. Stejně tak nemůžete za to, že si nedokáže najít partnera. Jedná se opět o něco, s čím se musí poprat jen ona samotná. Váš názor, že je na muže příliš přísná, bych jí ale klidně sdělila. Nebojte se proto a promluvte si s ní. Čím dříve to uděláte, tím lépe pro všechny zúčastněné. Držím vám palce.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.