Nova letos chystá nové kuchařské pořady a už ani nevíme kolikátou SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nova letos chystá nové kuchařské pořady a už ani nevíme kolikátou SuperStar

Nova znovu vrací SuperStar (foto jednoho ze starších ročníků).
Nova znovu vrací SuperStar (foto jednoho ze starších ročníků). (PETR NOVOTNÝ)

Televize Nova na letošní rok připravuje dva nové pořady o vaření. Ve vysílání se objeví na podzim spolu s pokračováním pěvecké soutěže SuperStar. V jarním schématu Nova láká mimo jiné na nový seriál Policie Modrava a premiérové díly Výměny manželek. Novinky pro letošní rok dnes televize představila na tiskové konferenci.

"Pro diváky jsme opět připravili bohatou programovou nabídku plnou premiérových pořadů a oblíbených formátů. Naše vlajková loď TV Nova představí nový kriminální seriál Policie Modrava. Na jaře odstartují i nové díly oblíbené reality show Výměna manželek," uvedl generální ředitel a jednatel skupiny Nova Christoph Mainusch. Pokračovat budou rovněž oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Doktoři z Počátků.

Páteční a sobotní večery budou na Nově vyhrazeny premiérovým českým a zahraničním filmům. V nabídce se objeví například hudební pohádka Tři bratři, komedie Zakázané uvolnění nebo filmové pokračování Dědictví aneb Kurva se neříká. Ze zahraničních taháků Nova láká například na premiéru snímků Avengers, Hněv Titánů, Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna.

Další novinky televize připravuje na podzim, kdy kromě nového ročníku pěvecké show SuperStar plánuje kuchařské pořady Nejlíp vaří moje máma! a Češi vaří česká jídla. V prvním případě půjde o reality show, ve které se utkají dvojice složené z rodičů a jejich dětí. Pořad Češi vaří česká jídla, jehož název se ještě může změnit, se zaměří na přípravu klasických českých pokrmů.

Ze zábavních pořadů již proměnou prošel magazín Rady ptáka Loskutáka, který od jarní sezony nově provází Petr Rychlý. Sobotní podvečery dál budou patřit pořadu U Haliny v kuchyni. Nova divákům rovněž nabídne tradiční zahraniční seriály jako Námořní vyšetřovací služba, Mentalista a Kriminálka Las Vegas, které doplní Černá listina, Stalker, Intelligence nebo Mizera.

Nova představila vysílání i pro své další stanice. Například Nova Cinema avizuje snímek Argo, komedii Lov lososů v Jemenu, thriller Pravidla mlčení nebo film Vášeň mezi řádky. Nova Sport počítá s přenosy Evropské ligy UEFA a FA Cupu nebo závodů série MotoGP. V programu bude také Wimbledon a turnaje série ATP, chybět nemají ani zápasy hokejové ligy NHL a basketbalové NBA.

Přečtěte si
ararat
26. 2. 2015 • 20:19

snad néééééééééééé

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.