Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař připravil další pokrm z darů podzimu a zkombinoval krůtí maso s jablky a brusinkami!
1
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař připravil další pokrm z darů podzimu a zkombinoval krůtí maso s jablky a brusinkami!
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso na oleji zprudka opečeme z obou stran. Vyjmeme a necháme stranou.
|
Aha! - Dan Černovský
Jablka nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánvi rozehřejeme máslo, jablka na něm opékáme a přidáme brusinky.
|
Aha! - Dan Černovský
Do pánve vrátíme na chvíli maso, aby se chutě propojily. Opět vyjmeme.
|
Aha! - Dan Černovský
K jablkům přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přilijeme pomerančový džus.
|
Aha! - Dan Černovský
Vrátíme do pánve maso, přidáme lístky tymiánu a společně prohřejeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Kuchař Michal vám přeje dobrou chuť.
|
Aha! - Dan Černovský
Krůtí maso s jablky a brusinkami tvoří neobvyklou kombinaci.
|
Aha! - Dan Černovský
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?