Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.
2
/
8
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.
1. V kastrolu rozehřejeme olej, orestujeme na něm nakrájenou cibuli.
|
Aha! - Dan Černovský
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nasekaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Očistíme a nakrájíme papriku na kousky a mrkev na půlkolečka, přidáme do hrnce.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme pokrájený řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Nakonec nakrájíme pórek, přidáme do hrnce a vše orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme fazole a cizrnu, zalijeme vývarem, dusíme do poloměkka. Osolíme a opepříme, přidáme spařená, oloupaná rajčata a dovaříme. Podáváme s nasekanou bazalkou.
|
Aha! - Dan Černovský
Polévka ze zeleniny a luštěnin.
|
Aha! - Dan Černovský
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?