Vaříme cvalem s Michalem: Barevná nádivka. Kuchař Michal upekl vylepšenou velikonoční klasiku.
1
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Barevná nádivka. Kuchař Michal upekl vylepšenou velikonoční klasiku.
Kuchař Michal vaří Barevnou nádivku.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Slaninu nakrájíme na kousky a dáme do pánve rozškvařit.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Orestujeme a přidáme na kostičky nakrájenou papriku.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Mezitím si rohlíky nakrájíme na větší kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme do mísy, přidáme nasekaný špenát a zeleninu z pánve.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Rozklepneme vejce, podle chuti osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Přilijeme smetanu a promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Do vymazané a vysypané formy nádivku rozložíme a pečeme při 180 °C cca 25 minut.
|
Aha! - Dan Černovský
Barevná nádivka podle kuchaře Michala.
|
Aha! - Dan Černovský
Nemocná Havlová na speciální klinice: Někdy se musím hodně přemáhat
Miss nevkus Míša Nosková: Vyhledala pomoc odbornice!
Velké oči Ewy Farne: 600 tisíc prý nestačí
Trpká pravda o Dopitovi od Hanychové: Bezdomovec s exekucí
Jakub Smolík trne hrůzou o syna: Maminka o tom neví
Naštvaný nevlastní syn Laufera (†84): Neví, kde má máma hrob!