Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
1
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
Jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Všechnu kořenovou zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Jelení maso odblaníme a nakrájíme na větší, stejně velké kostky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme zeleninu, když se rozvoní, přidáme maso.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Orestujeme, až se maso zatáhne. Přidáme divoké koření, tymián a rozmarýn.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Vše restujeme, osolíme a opepříme, podle chuti přidáme prolisovaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pokrájíme omytá rajčata a přidáme do hrnce k masu.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Podlijeme vínem a vývarem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
Zpěvák Imrich (†71): Vstoupil před vlak, kousek od pomníčku Bartošové
Etzler děsí o závěti a bojí se o syna: Nečeká ho nic hezkého
Bagárová zrušila koncert v O₂ areně: Zakládá školku?!
Madonna na koncertu pro 1,6 milionu lidí: Zopakovala sexy líbačku!
Nový život Petra Koláře: Z KRÁLE VEČÍRKŮ POUSTEVNÍK!
Lunetici už nejsou kluci, ale... solidní fotříci!