Vaříme cvalem s Michalem: Pikatní pochoutka pro letní dny. To jsou kuřecí křídla v paprikové marinádě!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Pikatní pochoutka pro letní dny. To jsou kuřecí křídla v paprikové marinádě!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Česnek a omytou a očištěnou papriku nakrájíme na velmi malé kousky. Na oleji česnek zpěníme a pak na něm orestujeme papriku.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme nasekané papričky jalapeňos (množství uzpůsobíme dle chuti), orestujeme a zasypeme cukrem.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Když cukr zkaramelizuje, přidáme nadrobno nakrájená rajčata a nasekanou čerstvou mátu.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Osolíme, opepříme podle potřeby a přidáme šťávu z půlky limety.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Zalijeme colou a zhruba 10 minut provaříme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Do připravené marinády naložíme kuřecí křídla a necháme alespoň tři hodiny marinovat.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pak je i s marinádou dáme na pekáč a pečeme při 180 °C cca hodinu (podle druhu trouby) dozlatova.
|
Aha! - Dan Černovský
Kuřecí křídla v paprikové marinádě.
|
Aha! - Dan Černovský
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!
Drsné nařčení Sandevy! Ví, že mám prudkou alergii, říká Prachař
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!