Jozefína obhlíží gdoule. Z těchto plodů, které znaly především naše babičky a prababičky, hodlá připravit džem podle vlastní receptury.
|
Foto Aha! – Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Královna marmelád se získanými oceněními, které převzala teprve před několika dny.
|
Foto Aha! – Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
To je on, vítězný džem z fíků a hrušek, jenž okouzlil i michelinské kuchaře.
|
Foto Aha! – Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Džem, který ocenili i michelinští kuchaři.
|
Foto Aha! – Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Džem, který ocenili i michelinští kuchaři.
|
Foto Aha! – Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Džem, který ocenili i michelinští kuchaři.
|
Foto Aha! – Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové