Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
3
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
Jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Všechnu kořenovou zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Jelení maso odblaníme a nakrájíme na větší, stejně velké kostky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme zeleninu, když se rozvoní, přidáme maso.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Orestujeme, až se maso zatáhne. Přidáme divoké koření, tymián a rozmarýn.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Vše restujeme, osolíme a opepříme, podle chuti přidáme prolisovaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pokrájíme omytá rajčata a přidáme do hrnce k masu.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Podlijeme vínem a vývarem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru