Někdejší televizní vládce Vladimír Železný (71) se nečekaně opřel do nebohého Stanislava Grosse (†45)! Proč a co mu dodnes nemůže odpustit?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Umím si představit tu řežbu o moc, když přišel Železný s Novou.
Dost se Železný na své vizi TV namakal, o tom žádná.Myslím, že nevytloukal program debilními seriály , jak je teď normou. Dostal pokutu a podmínku za obrazy a krácení daní , ale bez souvislosti s jeho působením v TV Nova .Gross měl kariéru jak dlani jen proto, že ČSSD potřebovala novou tvář a zneužil pravomoce úřední osoby.Tak nevím ... .
Železný je asi lump, ale řekla bych, že díky němu měli lidi tehdy aspoň nový TV kanál , zatímco díky Grossovi neměli nic-
Zloděj pomlouvá zloděje.Asi Grossovi závidí, že on byl v tom kradení úspěšnější.Ale jinak jeden za 18 a druhý bez dvou za 20.Darebák jeden větší než druhý.Gross na to již dojel.Teď je na řadě Železný.
Jaký je asi poměr 10 miliard : 100 miliónům?
Někdo vyplatil 10 miliard za zmařenou investici z peněz daňových poplatníků,někdo si "namastil" kapsu 100 milióny za "výhodnou" investici "křišťálově" čistou a kde že je ta pohádková země,nu tady u nás v česku,a to nemuseli ani za devatero řekami, stačil jeden telefon a za oceán putovalo 10 miliard,že železný skaute a v druhém případě stačil také telefon a 100 miliónů křišťálově čistých putovalo na konto "Koloťuka" a na vše dohlížela neviditelná ruka trhu,aby jaksi nedocházelo k nepravostem!
Nějak postrádám tu břitkou inteligenci. Asi už ji dávno spláchlo víno. Nesoudnej dědek je to, po sedmdesátce plodit další vlastní vnoučátka. I když - co by si neposkočil, on to vychovávat nebude.
pane Železný, vy tak můžete někoho kritizovat...podívejte se na své syny z prvního manželství, nic moc, že...a o vaší TV Nova ani nemluvě...takový mediální hnůj se jen tak nevidí Voloďo...pozdravuj tu tvoji slepičí sekretářku zvanou údajně Kony...
tarka1
na sekterářky byl vždy hodnej .Další sekretářku máme na obrazovce.Za Železného Borhyová vypadala líp.Pod dalším vedením má povolenou image světské od kolotoče. Vůbec nějak je to po jeho odchodu málo korektní, dovolí
se tam přetřásat furt soukromí, Borhyová před prordem mluví k národu, slzí .Je to trapný.Soukromé věci váždě na obrazovku korektní nepatří!
-bello-: Mně Borhyová vždycky zjevem připadala jak z Perlovky, vulgární, a "image světské od kolotoče". To až posledních pár let se trochu zkultivovala, tedy jen zjevem...jinak je to hloupá osoba, která si pořídila děti s naprosto nevhodnými partnery...toho Řeka bych ještě trochu chápala, byla mladší a neznala ho dobře, ale Hrdličku, toho nezralýho cucáka, to fakt ne...ale ona je taky nezralá
tarka 1
ještě nejsi tím kdo určuje a vnucuje někomu svoje názory,všichni jsou dospělí a každý ať si dělá co chce,pokud to neruší druhé,jen tvé primitivní kecání
tenhle člověk dal lidem kvalitní televizní zpravodajství a televizní zábavu já jsem byl divák a co bylo za tím mě vůbec nezajímá. dnes stojí NOVA za jedno velký hofno a lepší to už nikdy nebude.