Opět se bude propírat dávná minulost. Nemocný Karel Gott (76) se stal terčem spisovatele a fotografa Jiřího Zídka (48). Ten kvůli detailům podpisu Anticharty dokonce oslovil komunistického pohlavára Miloše Jakeše (93).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vytahovat to teď nebo až někdy ... to je docela fuk, tak to už u nás chodí. Gott bojuje, je unavený,ale co mě docela zarazilo je to jak píší na super.cz, že vyráží mezi lidi v době chřipek. Vždyť je oslabený po chemo a ten jeho kulíšek ho před nákazou neuchrání. V úterý na Smíchov na jídlo. Prý pracovní schůzky... Měl by odpočívat a jíst doma a ne se v tomto stavu honit za prací. Proboha proč? Na fotkách opravdu vypadá velice špatně.
Tento prý spisovatel a fotograf je od pohledu krajně nesympatický , tací mají většinou potřebu se dostat do popředí, jak se říká, ať to stojí, co to stojí. Hnus Zídku , nemohu ani napsat pane, protože s takovou špínou jsem se ještě nesetkala . Vyhrabávat minulost a veřejně ji používat, to je prostě hnus .
ellenic
Zídek není špína, Zídek odkrejvá špínu, co tady byla a např. na tu svou náš Mistr G. v svých interview vždy nějak zapomněl. Co jsem si všimla, vždycky byl tak nějak chudák a oběť .
Je to pod úroveň nyní něco vytahovat. Pan Gott potřebuje podporu, aby úspěšně zvládl léčbu. Pan Zídka , když je spisovatel a fotograf, tak by měl psát a fotografovat na úrovni. Jak se chová je podlé.
To janapi:Nechci používat váš slovník,ale rypákem do hnoje jste padla vy.I To o těch darech a úlibách,to se vědělo,zrovna tak jako to,že Karla Kryla málem šlehlo,když přišel Gott s ním zpívat na balkon Melantrichu.A že je Karel Gott prápor a korouhev,to ví taky každý.Jestli stihne tu svoji avizovanou svatbu v kostele,mohli by mu k tomu promítat ten jeho výstup na Antichartě.
taky jsem byla tehdy skolou povinna, no a co. vedeli jsme, ze KG emigroval do Nemecka, a byl prinucen se vratit. za to se mu dostalo nekonecne prizne totalitniho rezimu. mohl jezdit, kam chtel, a pak tady chudakum vypravet o "Zapade". ten podpis i projev byly vyrazem slabosti, strachu - stacilo se podivat, jak dopadli ti "nerozumni"
no koukám,že jiný argument není co? stačí se jenom zasmát,tady nejde o rozum ale soudnost,když chci o něčem psát,tak o tom je potřeba něco vědět,a ne jenom žvanit,aby člověk vypadal,že tomu jako že rozumí
Pán, který byl tehdy klukem školou povinným - no možná ani to ne - hledá "pravdu"? Ať se na mě nezlobí, ale kdo v té době nežil, nemá představu, jakým tlakům byli mnozí vystaveni. A je lidské udělat chybu jen proto, že nedokážu vzdorovat. Lidé nejsou jen hrdinové! Kdo nezažil, nepochopí!
Tak zde jsi padla prasečím rypákem do hnoje. Karel neměl potřebu dávat či vozit dary na ÚV KSČ - ty měl totiž na háku. Tehdejšímu státu "naservíroval" tolik valut-že se o tom mnohému z nás ani nesnilo! Celé tehdejší ˇUV mělo naděláno v gatích-když Karel ještě s dalšími chtěli zůstat v NSR a co měli vše slíbeno za jejich návrat do ČSSR-to nějaký Zídek také zveřejňuje ve své "snůšce lží"? A ty "amplitudo" ...samozřejmě nezůstaneš pozadu se svými vejšplechty chorého mozku!